Altijd de juiste tekstschrijver voor de juiste opdracht

Dagelijks zijn er bedrijven die een tekstschrijver nodig hebben. Deze bedrijven hebben echter lang niet allemaal dezelfde soort tekstschrijver nodig. Zo kan de aard van de tekst, een snel naderende deadline of een krap budget een grote invloed hebben op een project. The Content Agency zoekt om deze reden bij elk project de best passende tekstschrijver. Hiervoor kijken we naar verschillende factoren, zoals:

  1. Waar dienen de teksten voor?
  2. Hoeveel teksten heeft u nodig per levering?
  3. Wilt u eenmalig of periodiek teksten geleverd hebben?
  4. Bent u gebonden aan een bepaald budget?

Verder gaan waar andere tekstschrijvers ophouden

Veel tekstschrijvers werken alleen en kunnen daardoor niet tegemoetkomen aan de wensen en eisen van elke opdrachtgever. Soms past de opdracht niet in hun vakgebied, is de tijdsdruk te hoog of is het budget te laag. Door krachten te bundelen met andere tekstschrijvers weet The Content Agency dit probleem te ondervangen. Wij bieden copywriting voor iedere opdracht en voor ieder bedrijf, van een jonge start-up tot een vermogende multinational.

Kosten voor een tekstschrijver op maat

Onze hulp bij het vinden van een tekstschrijver op maat is gratis. De kosten voor de uitvoering van de opdracht zijn, zoals hierboven vermeld, afhankelijk van de aard van de opdracht.

Kosten voor advies

Stuur ons een bericht of bel Marek Debicki (zie onderaan deze pagina of de contactpagina) voor advies over de tekstschrijver die bij uw project en bedrijf past. Dit advies is gratis en vrijblijvend. Bent u niet tevreden met het advies? Dan betaalt u niets en bent u vrij een andere tekstschrijver te zoeken.

Kosten voor de opdracht

Wij streven ernaar voor elke opdracht een geschikte invulling te vinden, ongeacht uw budget en deadline. Maak kennis met onze scherpe prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Direct uw tekstschrijver op maat vinden?

Voor meer informatie over onze unieke Tekstschrijver Op Maat-service stuurt u een e-mail via de contactpagina.