Onze werkwijze
Ons talent
Contentspecialisten

 

SEO-experts

 

Audiovisuele genieën

 

Lees meer
Onze aanpak
1. Kennismaken
Elk project begint met een kennismaking. Wie zijn jullie, wat willen jullie en hoe kunnen wij jullie hierbij helpen? 
2. Inventariseren
Vanuit die initiële vraag gaan we kijken wat - en ook wie - jullie nodig hebben. Hierbij kijken we naar het optimaal inzetten van beschikbare expertise. 
3. Plannen
Nu we de omvang van de opdracht op een rijtje hebben, gaan we plannen. Wat zijn de deadlines en prioriteiten? Uiteraard plannen we alles in overleg.  
4. Uitvoeren
Nu duidelijk is wat wanneer moet gebeuren, gaan we aan de slag. Onze talenten en experts voeren nauwlettend het opgestelde plan uit. 
5. Begeleiden
Gedurende het traject houdt een projectmanager continu de vinger aan de pols. We zorgen dat iedereen zich aan de projectvoorwaarden houdt.  
6. Evalueren
Als (de eerste fase van) het project is afgerond, gaan we - samen met jullie - evalueren. Wat ging goed? Wat kan in het vervolg beter? 
Onze visie

"De meeste (content)projecten zijn doorlopende processen. Je moet continu vernieuwen, verversen, toevoegen en verbeteren om actueel en succesvol te blijven. Dit hoeft geen tijdrovend project te zijn. Wij kunnen je alle zorgen uit handen nemen. Onze kracht is dat wij met een passende strategie zorgen dat we binnen budget en met minimale inspanning van onze klant zorgen dat alle content fris en scherp blijft."

- Marek Debicki, oprichter van The Content Agency
Waarom The Content Agency?
Meer dan 10 jaar ervaring

Gedreven Experts

Resultaatgericht maatwerk

Wat anderen zeggen

We hebben The Content Agency meerdere malen ingeschakeld voor copywrite klussen. Vaak kwamen die op het laatste moment en moest er snel opgeleverd worden, maar eisten we wel een kwalitatief hoogwaardig stuk. Hij bleek elke keer de juiste keuze: verstand van zaken, goed inlevingsvermogen in de materie en kennis van de doelgroep, en bovenal: to the point en creatief. Would hire again!

gert
Gert-Jan Lasterie Director Business Development

Marek is a talented copywriter and editor capable of putting your products, services and company in writing, while appealing to a variety of consumers. Skilled in both Dutch and English, he is the wordsmith who can provide you texts for various media.

Joey
Joey van Ommen VP of Product

In de zeer competitieve markt waarin wij opereren, is het belangrijk dat elke uiting eruit springt en direct voor resultaat zorgt. Dankzij The Content Agency, al jaren onze partner voor zowel het managen van onze in-house contentafdeling als het produceren van Engelstalige content, kunnen we erop rekenen dat bij elk project maximaal resultaat behaald wordt.

eric
Eric Roskamp CMO
Direct contact opnemen

Regel direct een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op.

Neem contact op