Onze diensten
Ons talent
Contentspecialisten

Moeite met het vinden van de juiste woorden? Onze contentspecialisten niet. Van aanstormend talent tot door de wol geverfde veteranen; voor ieder project hebben wij de juiste personen.

SEO-experts

Voordat bezoekers iets van je kunnen vinden, moeten ze je eerst überhaupt kunnen vinden. Onze SEO-experts zorgen daarvoor met een uitgebreid plan dat nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Audiovisuele genieën

Video, foto's en podcasts helpen je bij het vinden en binden van nieuwe doelgroepen - maar alleen als je het goed doet. Ook daarvoor heeft The Content Agency de expertise in huis.

Wat we doen
(SEO) Copywriting

De juiste teksten trekken de juiste bezoekers - en houden ze vast. Zowel met Nederlandse als Engelse teksten heb jij meer bereik, meer effect en meer resultaat. Doordat wij werken met specialisten in elke branche, hebben wij altijd de perfecte copywriter(s) voor jouw project.

Contentmanagement en -consultancy

Begin bij het begin: wat heb je nodig? Onze contentconsultants kijken graag met je mee. Daarbij staan jouw eisen en budget centraal. Ervaren contentmanagers zorgen dat het uiteindelijke project de planning volgt en de gewenste kwaliteit heeft.

Vertalingen

Gecertificeerde vertalers die van en naar vrijwel elke taal kunnen vertalen, zorgen ervoor dat jouw boodschap iedereen bereikt die je wilt bereiken. Dit gaat verder dan slechts woorden vertalen. Onze 'transcreators' letten erop dat de boodschap zijn kracht niet verliest.

SEO en SEA-diensten

Voor maximaal resultaat is de techniek van een website net zo belangrijk als de content. Ook voor andere zaken, zoals een gezond en sterk backlinkprofiel en een geoptimaliseerde advertentiecampagne, hebben wij de expertise in huis.

Audiovisuele producties

Doeltreffend video, foto's en podcasts inzetten? Wij helpen graag bij elke stap in het proces - van concept tot uiteindelijke productie. Ons team heeft al vele succesvolle projecten voor internet, radio en televisie op zijn naam staan.

Workshops

Liever alles zelf doen? Dat kan. Met een workshop op locatie stomen we jouw mensen klaar om zelf aan de slag te gaan met SEO, SEA en contentprojecten. Bespreek je wensen met ons, zodat wij een workshop op maat kunnen maken.

Wat anderen zeggen

We hebben The Content Agency meerdere malen ingeschakeld voor copywrite klussen. Vaak kwamen die op het laatste moment en moest er snel opgeleverd worden, maar eisten we wel een kwalitatief hoogwaardig stuk. Hij bleek elke keer de juiste keuze: verstand van zaken, goed inlevingsvermogen in de materie en kennis van de doelgroep, en bovenal: to the point en creatief. Would hire again!

gert
Gert-Jan Lasterie Director Business Development

Marek is a talented copywriter and editor capable of putting your products, services and company in writing, while appealing to a variety of consumers. Skilled in both Dutch and English, he is the wordsmith who can provide you texts for various media.

Joey
Joey van Ommen VP of Product

In de zeer competitieve markt waarin wij opereren, is het belangrijk dat elke uiting eruit springt en direct voor resultaat zorgt. Dankzij The Content Agency, al jaren onze partner voor zowel het managen van onze in-house contentafdeling als het produceren van Engelstalige content, kunnen we erop rekenen dat bij elk project maximaal resultaat behaald wordt.

eric
Eric Roskamp CMO
Neem contact op

Direct een offerte aanvragen of eerst een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op.

Neem contact op