SEO-teksten laten schrijven

Waarom SEO-teksten laten schrijven door The Content Agency?

  • Van een enkele blogtekst tot een complete website
  • Aantoonbare topposities in Google gerealiseerd
  • Ruime ervaring in zeer competitieve markten
  • Bewezen effectieve aanpak die verder gaat dan SEO-teksten

Bezoekers aantrekken, vasthouden en converteren tot klanten. Dat bereik je met SEO-copywritingservices van The Content Agency. Vanuit een bestaande strategie of op basis van een door ons ontwikkelde strategie maximaliseren wij jouw online resultaten. Wil jij jouw SEO-teksten laten schrijven door een bewezen succesvol SEO-copywritingbureau? Ontdek wat wij kunnen doen.

Enkele tevreden klanten die jou voorgingen

tombola2630
AutoTrack-Logo-Blue
guardian

 

Onze SEO-copywritingservices

Als SEO-copywritingbureau is SEO-teksten schrijven onze core business. Wij kunnen dit doen op basis van een vooraf ontwikkeld plan, of wij kunnen de totale aanpak van de SEO-content op ons nemen. Dat betekent dat wij, naast het schrijven van de SEO-teksten, ook zorgen voor het contentplan en de contentkalender. Lees er hieronder meer over.

1. Zoekwoordonderzoek

Waar wil jij op gevonden worden en waar zoeken jouw (ideale) klanten op? Dankzij een uitgebreid zoekwoordonderzoek brengen wij dit in kaart en weten wij welke SEO-teksten er geschreven moeten worden.

2. Contentplanning

Door de zoekwoorden thematisch in te delen, ontstaat er een plan met daarin de pagina's die geschreven dienen te worden.  Dit plan zetten wij om in een kalender met heldere deadlines waarop de SEO-teksten worden opgeleverd.

3. SEO-teksten schrijven

Vervolgens gaan de schrijvers van ons SEO-copywritingbureau aan de slag. Met heldere briefings en de juiste zoekwoorden schrijven zij de SEO-teksten die uiteindelijk jouw website naar de topposities in zoekmachines brengen.

Wat wij nog meer doen als SEO-copywriting agency

Met alleen scherpe SEO-teksten is goed resultaat in de zoekmachines niet gegarandeerd. Om zeker te weten dat jouw website maximaal presteert in zoekmachines, leveren wij als SEO-copywritingbureau daarom bij voorkeur een volledige aanpak. Deze bestaat uit drie pijlers. 

SEO-techniek

Traag ladende websites zorgen voor dalende prestaties in zoekmachines en afhakende bezoekers. Laat jij kansen liggen door achterhaalde website-techniek? Onze technische SEO-audit geeft je het verlossende antwoord.

SEO-teksten

Uiteraard vormen de SEO-copywriting services een onderdeel van de volledige SEO-aanpak van jouw website. Volgens de hierboven beschreven stappen schrijven wij de SEO-teksten die jouw website nodig heeft.

Linkbuilding

Links van de juiste externe websites geven jouw website meer waarde en daardoor hogere posities in zoekmachines. Met onze linkbuilding services zorgen wij dat jouw website de juiste links van kwalitatief vooraanstaande websites krijgt.

Copywriter: kosten

Vanwege onze brede en holistische aanpak, bepalen wij de kosten van een copywriter aan de hand van het pakket van SEO-copywriting services dat wordt afgenomen. Met andere woorden: gaat het om een enkel blogartikel of een complete, nieuwe website inclusief de nieuwste technologie en uitgebreid linkbuildingtraject? 

Op basis van een gratis intakegesprek kunnen wij de kosten voor de copywriter en eventuele aanvullende diensten bepalen. Neem hiervoor contact met ons op. Bel: +317 120 34 120 of stuur een e-mail naar info@contentagency.nl.

Anderen over onze SEO-copywriting services

The Content Agency bleek elke keer de juiste keuze: verstand van zaken, goed inlevingsvermogen in de materie en kennis van de doelgroep, en bovenal: to the point en creatief. 

gert
Gert-Jan Lasterie Director Business Development

The Content Agency is a talented SEO copywriting agency capable of putting your products, services and company in writing, while appealing to a variety of consumers.

Joey
Joey van Ommen VP of Product

In de zeer competitieve markt waarin wij opereren, is het belangrijk dat elke uiting eruit springt en direct voor resultaat zorgt. Dankzij The Content Agency kunnen we erop rekenen dat bij elk project maximaal resultaat behaald wordt.

eric
Eric Roskamp CMO
Neem contact op

Direct een offerte aanvragen voor SEO-copywriting services of eerst een vrijblijvend intake-gesprek? Neem contact met ons op.

Neem contact op