SEO-tekstschrijver

SEO-tekstschrijver voor hoge posities in Google?

  • Voor grote en kleine projecten de beste SEO-tekstschrijver
  • Bewezen topposities in Google bereikt
  • Jarenlange ervaring in de meest competitieve markten
  • Een maatwerk aanpak die past bij jouw strategie en doelen

Een goede SEO-tekstschrijver vervult twee taken: 1) zorgen dat jouw website beter scoort in zoekmachines, en 2) zorgen dat jouw bezoekers klant bij jou worden (converteren).  Met jarenlange ervaring in zeer competitieve markten als iGaming, automotive, travel en verzekeringen, weet The Content Agency altijd de juiste SEO-tekstschrijver bij de juiste taak te vinden. Lees meer over de werkwijze van onze tekstschrijvers en de kosten van een tekstschrijver.

Enkele tevreden klanten van onze SEO-tekstschrijvers

seo tekstschrijver Gaspedaal
seo tekstschrijver Transavia
seo tekstschrijver guardian

Werkwijze tekstschrijver

De werkwijze van onze tekstschrijver is geheel afhankelijk van jouw wensen en de fase waarin jouw project zich bevindt. Zo kan een SEO-tekstschrijver puur worden ingezet als uitvoerende van een al ontwikkeld contentplan. We kunnen echter ook het contentplan opstellen op basis van een (al dan niet door ons uit te voeren) zoekwoordonderzoek. Lees hieronder de verschillende stappen die bij de werkwijze van onze SEO-tekstschrijver mogelijk zijn. 

1. Zoekwoordondersoek

Een SEO-tekstschrijver schrijft teksten op basis van zoekwoorden. Dit zijn de woorden waarop jouw doelgroep zoekt en waarop jij gevonden wilt worden. Heb je die al in kaart gebracht? Dan kunnen we door naar stap 2. Zo niet, dan kunnen wij een passend zoekwoordonderzoek voor jou uitvoeren.

2. Contentplanning

Op basis van de uitkomsten van het zoekwoordonderzoek kijken we welke pagina's door de SEO-tekstschrijver ge- of herschreven moeten worden. Net als voor stap 1 geldt: is dit er al? Dan kan de SEO-tekstschrijver aan de slag. Is dit er nog niet? Dan stellen wij graag voor jou een contentplan op.

3. SEO-teksten schrijven

Met een uitgewerkt contentplan kan de SEO-tekstschrijver aan de slag. Op basis van de heldere briefing die er ligt, worden teksten geschreven die goede resultaten boeken in Google. Dankzij deze vaste, bewezen effectieve werkwijze zorgen onze tekstschrijvers voor kwalitatief hoogwaardige teksten.

Aanvullende diensten naast de SEO-tekstschrijver

SEO-contentmanagement

De hierboven genoemde eerste en tweede stap vallen niet onder de taken van de SEO-tekstschrijver. Deze worden verzorgd door onze SEO-contentmanagers. Hun ervaring en expertise zorgt voor een diepgaand zoekwoordonderzoek, solide contentplan en vlekkeloze uitvoering door de SEO-tekstschrijver.

SEO-techniek

Een SEO-tekstschrijver kan nog zulke goede content schrijven, als de website technisch niet optimaal functioneert, word je alsnog niet goed gevonden en haken bezoekers af.  Laat daarom de techniek van je website regelmatig nakijken door middel van een SEO-audit. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Linkbuilding

Links van andere websites naar jou website werken als mond-tot-mondreclame. Hoe meer links van kwalitatief sterke websites naar jouw website verwijzen, hoe beter je presteert in zoekmachines. Laat ons de linkbuilding van jouw website verzorgen voor optimaal resultaat. Neem contact op voor meer informatie.

Kosten tekstschrijver

Zoals je hierboven ziet, is de werkwijze van onze tekstschrijvers verre van standaard. Wij bekijken elke opdracht individueel en adviseren hierbij wat de beste mogelijkheden zijn.

Op basis van een gratis intakegesprek kunnen wij de kosten voor de SEO-tekstschrijver en eventuele aanvullende diensten bepalen. Neem hiervoor contact met ons op. Bel: +317 120 34 120 of stuur een e-mail naar info@contentagency.nl.

Wat anderen zeggen

Would hire again!

gert
Gert-Jan Lasterie Director Business Development

Skilled in both Dutch and English, The Content Agency can provide you texts for various media.

Joey
Joey van Ommen VP of Product

Dankzij The Content Agency kunnen we erop rekenen dat bij elk project maximaal resultaat behaald wordt.

eric
Eric Roskamp CMO
Neem contact op

Direct een offerte aanvragen of eerst een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op.

Neem contact op